Over mij

Mijn naam is Daphne van Empel en ik woon al jaren met veel plezier in Vught. In september 2017 ben ik mijn eigen onderneming gestart “Just Trust, concreet financieel advies”. Hiervoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank als accountmanager Private Banking.

In mijn werk ben ik gedreven om een hoge kwaliteit te realiseren. Ik sta voor een concreet financieel advies na een uitgebreide inventarisatie van de wensen en doelstellingen van de klant. Vertrouwen is de basis van de samenwerking.

Een goed advies is wat mij betreft alleen mogelijk als je oprecht geïnteresseerd bent in je klant en in wat hem of haar beweegt bij het maken van keuzes. Ik ervaar dat mensen mij makkelijk benaderen en snel in vertrouwen nemen.

De basis van samenwerken, is het geven en ontvangen van eerlijke en goed onderbouwde feedback. Collega’s en klanten vinden mij een positief kritische gesprekspartner.

Ik kan genieten van mijn gezin en de vrienden om me heen. Een rondje hardlopen in de buitenlucht zorgt voor nieuwe energie. Op zaterdag ben ik buddy bij een hardloopgroep voor blinden en slechtzienden (www.runningblind.nl).